Apple släpper putsduk - och den är megapopulär

För ett par veckor sedan, eller cirka en månad sedan, presenterade Apple lite nya prylar, bland annat en ny Macbook PRO.

De passade även på att släppa en putsduk. Ja du läste rätt, en putsduk. Det är väl inte det mest häpnadsväckande utan priset är, 250 svenska riksdaler. Japp 250:- för en putsduk.

"Putsduken är tillverkad av ett mjukt material som inte repar. Den rengör alla typer av Apple-skärmar effektivt och säkert, inklusive nanotexturglas."

Megapopulär

Det har nu visa sig att Apple-fansen inte har tagit denna putsduk som ett skämt utan rusat ut för att köpa. Just nu är det en väntetid på 10-12 veckor för att få hem den, så hade du planer på att köpa en som julklapp, tja, då är det försent nu.

Vad får du för pengarna?

Ifixit, tekniksidan som plockar isär prylar för att testa och hur de funkar att antingen sätta ihop igen eller laga har naturligtvis haft sin stund med putsduken, och jag kan direkt avslöja att den får en nolla i reparerabelitet(?). Kolla in deras test här: https://www.ifixit.com/News/54122/macbook-pro-2021-teardown#:~:text=for larger image.-,One more thing…,-While our primary