Nope! Inte nu heller.

Nope! Inte nu heller.

Nu står det klart i vilka länder, vilka priser och vilka färger som både Google Pixel 6a och Google Pixel Buds Pro kommer att lanseras i.

Det är väl inte föga förvånade att Sverige eller något annat land i Norden inte kommer att få dessa, i alla fall inte officiellt.

Pixel 6a

Google Pixel 6a kommer du att hitta i Tyskland, Frankrike, Irland, Italien och Spanien. Priset, € 459.  Enheten kan även köpas från Storbritannien, men eftersom de längre inte är medlem i EU så tillkommer både moms och tull.

Pixel 6a kommer att finnas att förbeställa i USA från 21 juli. Man kan väl räkna med att telefonen finns att få tag i ganska snart inpå detta datum även i Europa.

Pixel Buds Pro

Det samma gäller faktiskt Pixel Buds Pro. De kommer troligtvis att finnas till försäljning i Europa  samtidigt som Pixel 6a. I Europa finns det inga begränsningar i vilka färger som finns tillgängliga alla alternativen, Coral, Fog, Charcoal och Lemongrass kommer att finnas.

Även dessa kommer att  finnas i Tyskland, Frankrike, Irland, Italien och Spanien. Priset kommer att hamna på €219.

Vi får väl hoppas på att de har anställt någon som det har antytts i jobbannons inför lanseringen av Pixel 7 helt enkelt.

Egen import

Som alltid så finns det alternativ till egen import om man inte vill betala extra för de gråimporterade som en del butiker gör. Man kan skaffa en adress i Tysklan via till exempel mailboxde.com

Address In Germany Mail & Package Forwarding - Mailboxde.com

Eller så kan man beställa direkt från https://www.fnac.com/ i Frankrike.

Är du intresserad av Pixel 6a eller Pixel Buds Pro? Diskutera med likasinnade på vår Telegramkanal.

Vardagsteknik
i den här gruppen diskuterar vi allt som har med tekniken vi använder i vår vardag.

Källa: https://9to5google.com/2022/05/13/pixel-6a-countries/ https://9to5google.com/2022/05/17/pixel-buds-pro-availability-colors-pricing/