Nya Vardagsteknik

Nya Vardagsteknik

Välkomna till vår nya blogg, podd och nyhetsbrev. Det var ett tag sedan vi hade en blogg uppe. Vi har ju den senaste tiden fokuserat mest på poddandet. Är du ny här kan du hitta alla våra tidigare avsnitt hos Anchor, där vi även i fortsättningen kommer att husera vår podd.

Det skrivna ordet

Är du mer intresserad av det skrivna ordet kommer du att hitta det här. Här kommer det att komma upp både nyheter, tester, kåserier, krönikor och tips.

En sak som vi kommer att fokusera mycket på från och med nu är vårt nyhetsbrev som kommer att ges ut en gång i veckan. Vi kommer även från och med nu att ha en sektion för våra medlemmar. Där kommer det att komma upp lite exklusivt materiel för dem, både för de som är gratismedlemmar och för de som är betalande medlemmar.

Medlemskap

På tal om medlemskap. Anledningen till att vi har gjort det här med medlemskap är för att vi vill försöka erbjuda våra lyssnare och läsare mervärde. Sen är det så att det faktiskt inte är gratis att driva vare sig en podd eller en blogg.

Vill du bli medlem hos Vardagsteknik så är det bara till att följa länken till vår portal och teckna upp sig. Vi har ett gratisalternativ. Ett där du betalar hela 10 kr per månad och tecknar du upp dig på ett helt år så kastar vi ytterligare lite rabatt och du betalar endast 100 kr.

En exklusivitet som våra medlemmar kommer att erbjudas är att de är först med att få reda på kommande veckas poddämne och med det kommer att kunna vara med att påverka innehållet i podden med sina frågor och funderingar.

Allt som vi växer och blir fler ju mer kommer vi att kunna erbjuda, så varför inte ligga i framkant och texkan upp sig redan nu.

Med det vill jag önska er alla välkomna till nya

Vardagsteknik!