Vi gör en Omstart!

Kabel med RJ45 kontakt
Photo by Sigmund / Unsplash

Det har runnit mycket vatten under broarna sedan jag sist publiserade något. Det finns anledningar men inga ursäkter för att det har blivit så, men nu tänkte jag att vi tar nya frisk tag och börjar om på nytt.

Jag har tryckt på knappar, jag har dragit i reglage och jag har flyttat runt på kaffekoppar och annat viktigt så att det här ska bli så bra som möjligt.

Android, Chromebooks och annat Googlerelaterat

Jag har försökt att ha ett brett fokus på teknik i allmänhet, men det är Android -och Chromebookträsket jag trivs bäst så det är där jag kommer att lägga fokus.

Tips, trix och hur du bäst tar hand om dina grejer är saker du kommer att hitta här, förutom nyheter och produkt-tester.

Redan nu kan jag säga att det snart kommer ett en recension på en HP dator och en upplevelsekrönika med ett speciellt fabrikat.

Nyhetsbrevet och medlemskap

Förutom att jag kommer att skriva inlägg här så kommer jag även att varje vecka publicera ett nyhetsbrev. Förutom en sammanfattning av veckans nyheter och händelser kommer nyhetsbrevet innehålla exklusivt material.

Just nu har vi två olika medlemskaps nivåer, Gratis och Premium. Till att börja med så kommer de båda nivåernas innehåll att vara det samma men ju varmare i kläderna, och ju fler Premium-medlemmar som till kommer, så kommer Premium att få ta del av fler fördelar.

Som Premium-medlem kan du betala månadsvis, då är det 50:- per månad.
Eller så kan du pytsa in för ett helt år på en gång och få 50% rabatt och betala endast 300:-
Nu kan du även spara mer pengar genom vårt Omstart-erbjudande.

Klicka på länken och få halva priset på ett års-medlemskap. https://www.vardagsteknik.nu/reboot

Tidigare medlem

Har du tidigare varit medlem hos Vardagsteknik så är det som det är med omstarter, allt försvinner.